Verzenden & retourneren

Verzendkosten:

Bij een bestelling van minder dan €20,- wordt €2,95 verzendkosten in rekening gebracht. Is de bestelling groter dan €20,- wordt deze gratis voor je verzonden! 

Verzendmethodes:

Empaza heeft verschillende verzendpartners om een pakketje zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. We werken samen met PostNL, DPD en DHL. 3 geselecteerde partners om optimale service te kunnen verlenen. Wanneer een bestelling in een pakketje wordt verzonden wordt er automatisch een track and trace code naar je e-mail verzonden (indien opgegeven), wanneer een bestelling door de brievenbus past is er geen track and trace code. Uiteraard wordt het pakketje de volgende dag geleverd (mits voor 17:00 besteld) en hoeft u hier niet speciaal voor thuis te blijven. 

Levertijd:

Op dit moment is het voor 17:00uur besteld, morgen geleverd. We zijn druk bezig om deze levertijd naar 23:00 te verzetten, dit zal dan ook op korte termijn gebeuren om je nog meer te laten genieten van online shoppen! J 

Retourneren:

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Zo heb je mooi een maand om te kijken of het product naar verwachting is. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling krijgt u van ons een retour label en dit is voor u helemaal gratis! Empaza vergoedt alle betalingen van de consument (aanschaf kosten, verzendkosten en betalingskosten), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument Empaza de herroeping meldt. Tenzij Empaza aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour adres Nederland:

Empaza.com

Raambrug 48

5531 AG Bladel

Nederland

 

Retour adres België:

Empaza.com

De valken 25 bus 12

2370 Arendonk

België